Bestilling av klubbkle for Førde Langrenn utøvere

Postet av Førde IL - Langrenn den 17. Okt 2024

Nettbutikken for kjøp av klubbkle er nå åpen! På klubben sin webshop kan ein bestille ulike typer kle for utøvere i alle aldre. Der er eigen juniorkolleksjon, samt ulike typer drakter av ulik kvalitet. Ein kan også bestille refleksvest og drikkebelte med klubblogo på.


Webshop er åpen til 27. oktober! 

Etter denne dato, er det ikkje mogleg å bestille klubbkle. Levering vert før jul, ca 13. desember. 

Her følgjer informasjon om bestillingsprosedyrer fra Trimtex: 



VIKTIG informasjon før pålogging - Trimtex har nå lansert en ny versjon av våre Teamshops og om det er første gangen du bestiller fra oss må du opprette NY KONTO før du kan logge inn.
 
Du får tilgang til din teamshop ved å logge inn eller opprette ny konto på denne linken.
 
Etter du har logget inn legg så til teamkoden: fordeillangrenn-1613 for å besøke din teamshop.
 
En veiledning for hvordan du oppretter ny konto, logger inn og legger til din teamshop finner du på denne linken.
 
Bestillingsfrist: 27/10/2024
 
Etter å ha fullført et kjøp i teamshoppen vil du motta en ordrebekreftelse.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter teamshop er stengt.
 



ENIVEST skiskule og rulleskirenn

Postet av Førde IL - Langrenn den 6. Okt 2024

Enivest skiskule 2024
Det er veldig gledeleg og nok ein gong få ønskje velkommen til Enivest skiskule, i lag med Gjøran Tefre og Førde IL langrenn!


Vedlagt her ligg rammeprogram og innbydinga med all informasjon om skiskulen. 

ENIVEST Rulleskirenn 2024

Førde IL og Gaular IL inviterer til ENIVEST RULLESKIRENN ved Langeland ski- og fritidssenter
TID: Søndag 13. oktober 2024. Første start kl 11.00 STILART: Friteknikk
OPEN KLASSE: Om ein ikkje ynskjer å gå full distanse for si årsklasse, kan ein melde på i open klasse og velje ein kortare distanse.
UTLÅN AV RULLESKI: Ved dette arrangementet skal alle utøvarar bruke arrangøren sine rulleski. Dvs. Swenor rulleski m/ 2`ar hjul framme og bak, ev. Swenor sine juniorski (for yngre årsklassar).
INTERVALLSTART: Intervallstart, 30 sek. Første start kl. 11.00


For alle årsklassar er det mogleg å prøve rulleski frå kl. 10.00. Her kan ein få prøve aktivitetsløype på rulleski, samt ei rakettløype på stadion med startnummer på brystet. Påmelding/registrering på stadion frå klokka 10.00. Vi har ski til utlån og det vil vere instruktørar til stades.


For påmelding: https://isonen.no/event/cm0li6hx502edubrub7fjhds9/


Vel møtt!

Rammeprogram 2024 Fredag-søndag.pdf

Innbyding Enivest Skiskule 2024 (1).pdf



Velkommen til ny langrenssesong

Postet av Førde IL - Langrenn den 3. Okt 2024


Førde Langrenn ønsker alle langrennsglade barn og ungdommer velkommen til ny sesongstart. Vi starter opp igjen fellestreninger fra uke 42, like etter haustferien. Førde langrenn har tilbud for barn, unge og vaksne frå 1 skuleklasse og oppover. 



Vårt tilbod for hausten og vinteren vert som følgjande: 

1 - 4. klasse: Innandørs trening i hallen ved Sunde skule kvar torsdag kl 18-19. Dersom det vert mange barn, kan det vere at nokre av treningane vert halde utandørs. Møt opp på første trening:
torsdag 17. oktober kl 18. Dersom 4. klassingane har veldig lyst å prøve rulleski, kan dei få vere med gruppa 5-7 klasse (sjå under).

5 - 7. klasse: Utendørs rulleskitrening i Hafstadparken kvar torsdag kl 18-19. Møt opp i god tid før start ved parkeringsplassen på venstre side. Her stenger vi av et større område og rigger for fin rulleskileik. Ein treng ikkje eigne rulleski, klubben har eiget utstyr for barn til utlån. Ta med:
 - Skisko (om du ikkje har, er det høve å låne ved BUA)
 - Sykkelhjelm
 - Refleksvest
 - Staver (ikkje viktig)
Det er også opent for veksling mellom yngste og eldste gruppe for dei som ønskjer å prøve rulleski. Dersom barna aldri har prøvd rulleski før, er vi takksame for at foreldre er tilstede på treningane. 

8 - klasse opg eldre: Utøverene har hatt treningsøkter siden sommarferien med mykje fokus på rulleski. Frå veka etter haustferien, tek vi til med basistrening på beina og med styrke. Vi gjennomførar treningane:
- Mandager: Gjeld dei ved impuls og krinslag (frå 2010 og eldre). Basisøkt i lag med Førde Alpin på Spenst idretssenter. Oppmøte ved Spenst kl 16.30 kvar mandag fram til jul. 
Tysdager: Intervalløkt på vegen opp Hafstadfjellet, med oppmøte på BUNNPRIS Bruland kl 18. 
        Ta alltid med 
                    - stavar, med mindre anna er oppgitt på FB. 
                    - Hodelykt
                    - Refleksvest 

Torsdager: Hurtighet, spenst og intervaller + basis/styrke ved Sunde skule, oppmøte kl 18. Vi er først ute     ca 1 time, før vi går inn og har styrkeøkt innendørs. Øktene vert avslutta ca kl 20-20.30. 
Det er veldig kjekt med ALLE vaksne som har lyst å delta ved fellesøktene gjennom hausten. Dette er knallharde intervalløkter og mykje god sosialisering. 

STRAKS SNØEN KJEM FLYTTER VI TRENINGA FOR ALLE TIL LANGELAND SKISENTER


PÅMELDING TIL TRENING: Vi oppmoder alle til å melde seg på treninga elektronisk gjennom lenke øverst i menyen (og under her). Dette gjeld både nye og gamle utøvere. Alle medlemmer i Førde Langrenn må også vere medlemm i Førde IL hovudlaget.

PÅMELDING TIL TRENING


Alle er velkomne på trening, og dersom ein ønskjer prøve treningane før ein melder seg inn, går dette heilt fint. 

MEN EG VEIT INGENTING OM LANGRENN? Vi vet at Langrenn er ei utfordrande aktivitet på grunn av kostnad og at mange foreldre syns det er vanskelig å få kunnskap om utstyr og smøring. Førde Langrenn har difor registrert seg som del av FRITIDSKORTORDNINGA, samt at vi ønskjer formidle kjøp og sal av BRUKT skiutstyr. Vi tilbyr også gratis SMØREHJELP ved alle lokale renn. Vi ønskjer å inkludere foreldre i gruppa, ved deltaking som hjelpetrener, samt tilby smørekurs (gratis). 

FRITIDSKORTORDNINGA: Førde Langrenn er registrert som del av Fritidskortordninga. Fritidskortet er eit tilbod til born og unge i låginntektsfamiliar med bustadadresse i Sunnfjord kommune. Kvart barn kan få ein gratis fritidsaktivitet kvart år. Fritidskortet bidrar til å dekke utgifter til medlemskap og aktivitetsavgift. Sjå meir informasjon på Sunnfjord Kommune sine nettsider: